Pàgines

UN PROPOSTA PEL PROPER DIUMENGE 18

Us convidem aquest proper diumenge a passar el matí a la nostra finca!
Ja fa temps que teníem el petit projecte de recuperar els dipòsits i els pous presents a les vinyes com a punts d'agua per la fauna silvestre.
Finalment el diumenge ho relitzarem amb la col.laboració de la Custódia Agrària i volem compartir-ho entre tot amb un bon esmorzar, una visita a la finca i al celler i una mica de bricolatge al camp!


manteniment de la fauna silvestre


Hora i lloc de trobada: a les 9,30 h del matí a la plaça de Sant Climent Sescebes (plaça arbrada del costat de la carretera)

La sortida és gratuïta però cal inscripció prèvia per telèfon al 972670531 de dilluns a divendres de 9h a 13h o agroterritori@iaeden.cat.

Aquesta sortida s'emmarca dins la campanya de custòdia agrària en el marc de del projecte “Cultivant sinergies” un pla pilot de desenvolupament rural del GOB Menorca amb la col·laboració de IAEDEN, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i pel FEADER. 
En definitiva, a través de la custòdia agrària es pretén impulsar la conservació de les activitats agràries tradicionals, ambientalment sostenibles i de proximitat que actuen com a verdaders modeladors del paisatge empordanès i refugi de la biodiversitat.
Per a fer el seguiment de les novetat http://agroterritori-iaeden.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada