Pàgines

Glosa de Vi a Espolla

Un passeig pel món del vi, entre carrers d’Espolla, acompanyats de glosadors

Alguna cosa deu tenir la Glosa de Vins que cada edició convoca a més gent. El que fa quatre anys va començar com una mena d’experiment, això de relacionar el vi i glosar, ha esdevingut una altra de les activitats populars obligatòries i més esperades de la Trobada de Cantadors.

Per als qui ja heu vingut altres anys, en coneixeu el funcionament: un passeig en comitiva pels carrers del poble, tot buscant les places on ens esperen els cellers que ens ofereixen un tast, acompanyat del cant dels glosadors. Aquest any amb la participació dels Reis i Reines de les Nyacres.

I per als qui sou habituals de la iniciativa, algunes novetats respecte les edicions anteriors:
  • El lloc de sortida serà l’Era del Camp de Futbol Vell a dos quarts d’onze del vespre. El recorregut canviarà respecte la darrera edició, buscant punts més amplis per fer els tasts i les actuacions.
  • Per poder fer els tasts, a part de la copa, serà necessari adquirir una tarjeta amb tiquets.
    • Tiquet consumició 6€ 
    • Tiquet + copa de vi 8€
I voldríem fer agraïments als Grallers d’Espolla per acompanyar-nos al llarg del recorregut i als cellers d’en Carriel dels Vilars (Espolla), del Mas Pòlit (Vilamaniscle), de Can Torres de Vilartolí (Sant Climent) i de la Cooperativa d’Espolla per participar de la festa.

Divendres, 17 de juliol a les 22.30h. Sortida de l’Era del Camp de Futbol Vell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada