Anirem fent noves propostes de maridatges amb productes locals i ecològics, seguiu-nos i us mantindrem informats!
Aquest diumenge vam maridar formatges i vi seguint aquest ordre:
Dos formatge curats amb vi amb el "futur" Demontre 2013, encara a la espera d'embotellar-se
El SET de Mas Marcè amb el IDÒ 2011, una combinació estrepitosa, aconsellem probar-la!
El recuit de Mas Marcè amb AMBRE, la nostra garnatxa dolça.
El temps ens va acompanyar regalant-nos un dia preciós de "primavera", amb la llum que enlluernava, el sól que ens escalfava i el bon humor que ens feia de guia (a més de'n Ot, el nostres gos)!
A les 10 del matí una trentena de persones vam començar el recorregut per la finca, acompanyat de'n Joan Carles que, amb la passió que sempre expressa cap a la nostra feina i a la nostra terra, va guiar per les vinyes explicant pas a pas els treballs i les caractèristiques del sòl, del maneig i de les plantes.
Vam passar pel dolmen de la Gutina, que sempre fascina per la posició privilegiada que té, amb una vista panoràmica increible del golf de Roses.
Des del dolmen de la Gutina el recorregut seguiex cap al Menhir de la Murtra passant per l'antic camí carboner. Vam poder explicar la fena de custòdia i protecció del paisatge que duiem a terme amb la Xarxa de Custòdia Agrària de l'Empordà i amb el Centre de Reproducció Tortugues de l'Albera.
Com a regal per els nostres visitant, vam estrenar un nou tram del recorregut a peu: la pujada al Puig Cabell des d'on es gaudeix d'una vista privilegiada de la plana i del golf de Roses!
La tornada cap al celler va ser ràpida, ens esperava feina entre els vins i els formatges!
La jornada va ser molt agradable, les persones van poder descobrir un racó d'Empordà segret i preciós i vam poder explicar a un "públic" atent la nostra feina i la nostra vida!
Anirem fent noves propostes de maridatges amb productes locals i ecològics, seguiu-nos i us mantindrem informats!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada