Pàgines

HA ARRIBAT L'ANYET!

Estem molt orgullosos de presentar-vos ANYET 2013 - vi blanc natural de garnatxa roja i blanca.

És el nostre primer experiment d'elaboració de blanc i, de veritat, n'estem orgullosos!
Hi ha un 60% de garnatxa blanca i un 40% de garnatxa roja.

Fermentació de 30 dies en inox amb temperatura controlada entre 18 i 20 graus. Trassec i "descans" en dipòsit inox fins al cupatge.
Embotellat el 24 de febrer està ara a disposició al celler i als mercats Món Empordà.
Embotellant Anyet


Un xic d'història...
La garnatxa blanca prové d'una vinya que vam transformar l'any 2011 partint d'una garnatxa negre que no ens acabava de convéncer.
Així que, a l'abril de 2011, vam tallar les cepes velles i vam empeltar...
Empelt de garnata blanca - abril 2011
 Empelt de garnata blanca - abril 2011
 Vam esperar fins al 2013, quan vam poder fer la primera collida!
verema garnatxa blanca - setembre 2013
I ANYET d'on ve?
El nom d'aquest vi, fresc i nou, és un homenatge al petit rio que, sortint del Puig Neulós, passa al costat de casa i desemboca a l'Orlina. Important font d'aigua i aire fresc durant l'estiu, és un company tot l'any amb el seu llit tranquil i els seus arbres que composen un paisatge tan característic.
El rio Anyet passant per Can Torres
Si quan el tindreu a la mà llegiu la petita nota que diu "Dedicato a Pietro" sabeu que està dedicat al pare de la Bàrbara que, malauradament, no ha pogut veure les coses tan maques que estem fent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada